website statistics
PROSJEKTER / IMPANDE


Impande

Brumunddal Rotaryklubb har inngått en prosjektavtale med den humanitære organisasjonen Impande. Samarbeidsprosjektet består i å yte et økonomisk tilskudd på kr. 80.000,- til byggingen av en barnehage i Ugudistriktet i Sør-Afrika. Byggingen skal skje i regi av Impande i løpet av 2018. Barnehagen heter Ikusaselihle Creche, og skal merkes med Brumunddal Rotary Club.

Impande er en norskbasert effektiv og liten grasrotorganisasjon. Arbeidet som organisasjonen gjør betyr en forskjell for svært mange barn og unge! Impande betyr grasrot på Zulu-språket.

Impande ble etablert i 2005 som Gamalakhe Developement Centers støtteforening. Impande var et svar på en direkte henvendelse fra ei lokal kirke i Sør-Natal i Sør-Afrika som ønsket å gjøre noe for HIV/AIDS-rammede barn og familier. Formålet har vært å støtte og stimulere barn og unges utvikling i Ugudistriktet. Distriktet har 720.000 innbyggere. Halvparten av innbyggerne er under 20 år og er det området i Sør-Afrika som er hardest rammet av HIV/AIDS-epidemien. Impandes mål er å skape vesentlige og varige endringer i lokalsamfunnene ved hjelp av relativt begrensede ressurser. Bærebjelken i arbeidet er frivillig innsats. Impande står bak 23 prosjekt til nå, alle med formål å bedre livssituasjonen til barn og unge. I perioden 2016 / 2017 er 14 prosjekt under gjennomføring. Prosjektene finansieres gjennom innsamlingsaksjoner, bedriftsstøtte, fondsstøtte og donasjoner fra organisasjoner og enkeltpersoner.

For mer informasjon om Impande se www.impande.com

Omtalen er skrevet av Eivind Amb


Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Ulven Skjenkeri
Adresse: Nygata 12
Postnummer: 2380
Sted: Brumunddal.
Land: NO
Møtedag: Mandag
Møtetid: 19:00
Møtespråk: no

Møtekalender
Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

District - Rotary RSS